Hej! Några veckor sen sist, och det har varit tävling i både Norge, Säter, Huskvarna, Danmark och Vårgårda. Resultaten har inte varit mycket att hälsa hem om. Och har någon frågat hur det har gått i helgen har jag helst velat byta samtalsämne. En tung start på säsongen helt enkelt. Men nu i helgen, i Vårgårda kändes det äntligen som om det började släppa. Benen kändes snabba och starka och även när det kom till den tekniska biten kunde jag känna att jag faktiskt hade riktigt flow. Något jag saknat under större delan av säsongen. Kanske är det inte helt kört!

Värt att nämna är ju också att jag fick åka EM. Och som dom flesta redan har kunna läst på sociala medier så var det ett fantastiskt evenemang. Tusentals åskådare runt om på banan, och det lät som om alla hejade på Sverige. Det var  häftigt att vara med om.  Prestationsmässigt för min del vart det dock inget höjdarlopp. Inga pigga ben osv. Men är ändå helt okej nöjd och tar med mig en bra upplevelse hem.

Två från Danmark

Fotograf: Joakim Rissveds

Och en från EM