Förra helgen drog säsongen igång på riktigt i Tyska Bad Säckingen. Shortrace lördag, crosscountry söndag. Slutade som sjua respektive fyrtioetta och varvad. . Har inte så mycket att säga om dom racen utan att komma med massa dåliga bortförklaringar om varför det gick dåligt. Så jag konstaterar bara att jag var inte bättre just då. Det var bara att ladda om till nästa helg, denna gång en HC i Montichari i Italien med landslaget. Det är alltid kul att cykla i blågult, och det är också skönt att slippa rodda med hyrbil, boende, flyg osv. Halva landslaget kom direkt från Tyskland och ena halvan (med mig inkluderad) landade i Milano runt lunchtid i torsdags. Hann redan på eftermiddagen åka stora delar av banan. Fredagen bestod också av bankörning. Lördag klockan två gick starten för damelit. En lång startbacke spridde ut fältet ganska fort. Jag låg på tjugoåttonde plats under stora delar av tävlingen men kunde plocka några placeringar på sista varvet och slutade tjugofemma av cirka femtio startande. Hade en skön känsla i både kropp och huvud hela tävlingen och känner mig nöjd med min instats, och förhoppningsvis kommer bättre resultat framöver. Några bilder från den fina tiden i Italien.

Hemma väntade nya snygga brillor från SPY. Det tackar jag för.