Nu var det längesen jag skrev. Har till och med haft tävlingspremiär. Likt förra året startar jag igång säsongen på Cypern. Med på resan är också Linn Gustafsson och Emil Linde. Det är även en hel del andra svenskar här och tävlar. Kul kul! Vi anlände sent i måndagskväll och dagen efter rullade vi fjärde etappens bana. Hade dragits med en seglivad svullen hals veckan innan, så det blev första turen på ett tag. Även första turen på nya cykeln, då jag inte hunnit cykla in den hemma på grund av sjukan. Den gick riktigt fint. I onsdags hämtade vi ut nummerlappar och provkörde etapp 1. En 4 kilometers lång prolog. Den började med en lång uppförsbacke, sen utför, och avslutades med knixig stadskörning. I torsdag exakt 14.15 gick min start. Det vart verkligen en chock för både ben och lungor. En lång plåga. Slutade missnöjd och långt ner på resultatlistan. På Etapp 2 och 3 som både är cirka 5 mils långa point to point race med mycket klättring, började benen kännas bättre och jag kände att jag hittade lite flyt. Slutade 36 respektive 33. På lördagskvällen efter tredje etappen kände jag halsont komma smygande, och istället för att köra sista etappen ligger jag hemma och har sjukstuga med övriga reskamrater som också drabbats av förkylning. Känns tråkigt, men det kommer en ny chans redan nästa helg, då det är endagslopp här på Cypern.